کتاب «غذاهای گیاهی ایرانی» کتابی است بسیار مفید برای گروههای مختلف؛ چرا که کتاب بسیار ساده و کاربردی و همه فهم نگارش شده است و هر کس می تواند به تناسب هدف خود از آن استفاده کند. از یک سو افرادی که برای رژیمهای گیاهخواری به منظور درمان استفاده می کنند می توانند غذاهای باب طبع خود را از میان غذاهای مختلفی که در کتاب استفاده شده انتخاب کنند.
از سوی دیگر خانمهای خانه داری که می خواهند تنوع غذایی برای خانواده خود ایجاد کنند و ترجیح می دهند گوشت را کمتر در غذاها استفاده کنند یا اینکه به دلیل زیاد خوردن گوشت حس خوبی نسبت به خوردن گوشت ندارند نیز می توانند از این کتاب به خوبی بهره ببرند.
از طرفی خانمهای حامله ای که به بوی گوشت حساسیت نشان می دهند و ترجیح می دهند در پخت و پزهای خودشان گوشت کمتر استفاده کنند به خوبی می توانند با این کتاب تنوع غذایی ایده آلی با غذاهای گیاهی برای خود ایجاد کنند.
همچنین درمانگران و پزشکان و متخصصین تغذیه نیز به خوبی می توانند با این کتاب رژیمهای درمانی کوتاه مدت و بلند مدت برای بیماران خود تجویز کنند تا بتوانند عوارض یبوستهای مزمن و پرخوری های گذشته را با رژیم گیاه خواری جبران نمایند.
در مجموع کتاب در 20 فصل خوراکیها و نوشیدنی ها و دسرها و مخلفات مختلف بر پایه گیاهان را معرفی نموده است که بسیار مفید و کاربردی است. فصل ابتدایی در باره صبحانه های گیاهی است، فصل دوم آش ها، فصل سوم سوپها، فصل چهارم کوبیدنی ها، فصل پنجم آبگوشتها، فصل ششم خوراک ها، فصل هفتم خورش ها، فصل هشتم پلوها، فصل نهم کبابها را معرفی نموده است. فصل دهم کتاب به معرفی دلمه ها اختصاص داده شده است، فصل 11 به دسرها و فصل 12 به فست فودهای گیاهی. در فصول بعد نیز سالادها و سس ها و شیرینی ها و دمنوشها معرفی شده اند.
قسمتی از کتاب:
«کباب کدو
کدو خورشتی: 8 عدد متوسط
سویای درشت: 100 قطعه
فلفل دلمه ای: 1 یا 2 عدد متوسط و ....
روش تهیه: سویا را با کمی آب و زردچوبه، نمک، فلفل و دارچین می پزیم تا بدون آب شود. کدوها را به صورت حلقه ای خرد کرده و ... »
مولفین: رسول حیدری، دکتر محمد دریایی
قیمت 25،000 تومان
برای تهیه این کتاب با شماره تلفنهای زیر تماس بگیرید:
02166414739
09124859826
ارسال برای شهرستانها مقدور است.
- ۹۴/۰۹/۱۴